Visszaélést bejelentő rendszer

Tisztelt Látogató!

Ezt a felületet a visszaélések bejelentését szabályozó európai uniós és magyar jogszabályoknak történő megfelelés érdekében hozta létre a Koch’s Torma Kft. Ezen a felületen keresztül az arra jogosult személyek egyszerűen és teljeskörűen tudnak bejelenteni a szervezetünk működésével kapcsolatosan észlelt olyan eseményeket, melyek visszaélésre utalhatnak.

A megtett bejelentések kiegészítése is lehetséges ezen a felületen keresztül.

A Koch’s Torma Kft. elkötelezett a hatályos jogszabályok betartása és a jogszerű működés biztosítása iránt. A beérkezett bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk a jogszabályok szerint, és ha bármilyen visszaélést tapasztalunk, akkor minden szükséges intézkedést megteszünk annak megszüntetésére, valamint a jövőbeli hasonló esetek elkerülésére.

Kérjük, ha bármilyen visszaélésre utaló eseményt észlel, tegyen bejelentést, hogy az ügyet kivizsgálhassuk és biztosíthassuk a megbízható működést.

VISSZAÉLÉST BEJELENTŐ RENDSZER MEGNYITÁSA

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van az emberi jogokkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a megadott elérhetőségek egyikén a compliance@kochs.hu e-mail címen, vagy a Koch’s Torma Kft. HU-6100 Kiskunfélegyháza I. Kerület 241. postai címre elküldött levélben.

Tisztelettel,
Koch’s Torma Kft.